Δειτε ΕΔΩ όλα τα μπλόκα της τροχαίας

Πήγαινε κάτω

Δειτε ΕΔΩ όλα τα μπλόκα της τροχαίας

Δημοσίευση από OrEsTiS Την / Το Δευ Αυγ 16, 2010 8:54 am

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΛΟΚΟ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Αν ταξιδευετε από Ελευσίνα με κατεύθυνση Μαρκόπουλο


1) Πριν την εξοδο για περιφεριακη Αιγαλεω, αμέσως μετά το τούνελ

2)Λίγο πριν την έξοδο Λ.Φυλής.

3)Μπαίνοντας από Λ. Δημοκρατίας λίγο πριν τα διόδια μπλόκο για παραβίαση φωτ. Σηματοδότη και γενικό έλεγχο.

4)Στην τελευταία μεγάλη αριστερή στροφή πριν την Έξοδο 11

5)πριν την εξοδο για Λ. Κηφισίας (στο Δακτυλίδι).Κρύβονται πίσω από το προστατευτικό του διαχωριστικού του δρόμου που οδηγεί στην έξοδο.

6)Ερχόμενος από Ελευσίνα και βγαίνοντας στην έξοδο 13 και μπαινεις στη Περιφερειακη Υμηττου, εκει που κατηφοριζει αποτομα ο δρομος, μολις περασεις κατω απο την γεφυρα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟ TON TΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ!!
Συνηθως κατα τις 16.00 το απογευμα, και τα πρωινα
μετα τις 8.30

7)Στην είσοδο της αττικής οδού μεταξύ Σπάτων και Πικέρμι που οδήγεί στον περιφερειακό υμητού (αντίθετη έξοδος για ραφήνα), στη έξοδο της Aττικής Oδού μετά την αρχική ανηφορίτσα. Eλέγχει τα πάντα! Ζώνες, ασφάλεια, χαρτιά, ΚΤΕΟ, κοτσαδόρο, τζαμάκια στις πινακίδες, κράνη, φορτηγάκια....

CoolΠριν την έξοδο για το αεροδρόμιο.Βρίσκονται πάνω στην στρογγυλή γέφυρα και ελέγχουν το ρεύμα από κάτω, και σε σταματούν μετά την γέφυρα όταν μπαίνεις στην ευθεία για το αεροδρόμιο.

9)Στη τελευταία αερογέφυρα πριν μπεις αεροδρόμιο (αφίξεις). Είναι ξαπλωμένοι πάνω στην αερογέφυρα με laser gun. Aμέσως μετά σε σταματάνε (περιπολικά στα δεξιά)

10)Πριν την έξοδο για Μαρκόπουλο, πάνω στην στροφή, μετά την μεγάλη κατηφορική ευθεία.

11)Στο τέλος της Αττικής Οδού, περνώντας έξω απο το αεροδρόμιο και την αναστροφή για Αθήνα, και πηγαίνοντας ευθεία προς την τεχνική βάση.
Το όριο είναι 50.
Συνήθως κατά τις 11.00 - 13.00.Αν ταξιδευετε από Μαρκόπουλο με κατεύθυνση Ελευσίνα

1)Αμέσως μετά την είσοδο από Λ. Μαραθώνος
κάτω από τη γέφυρα μετά τα διόδια

2)Mετά την είσοδο από Κηφισίας στα 500 μέτρα κάτω από την γέφυρα. Μετaξύ 23:00 - 24:00 με λευκό Octavia δίπλα

3)Είναι κρυμμένοι πίσω από το προστατευτικό ακριβώς εκεί που αρχίζει ο δρόμος που σε οδηγεί προς την έξοδο 7 στην Λ.Δημοκρατίας.Τα βράδια μετά τις 23:00.Προσοχή δεν φαίνονται λόγω της γέφυρας που προηγείται και της καμπής του δρόμου.

4)Μόλις περάσεις την έξοδο 7, εκεί που δημιουργείται επιπλέον λωρίδα, λωρίδα επιτάχυνσης γι΄αυτούς που μπαίνουν από τη Δημοκρατίας.

5)Λίγο μετά την έξoδο Περιφερειακή Αιγάλεω. Ακριβώς με το που βγείτε από το τούνελ.

6)Κάτω απο την γέφυρα εξόδου Ασπροπύργου πριν την ΕΚΟ

7)Λίγο πριν την έξοδο για Θριάσιο και λίγο μετά το σημείο που οι 3 λωρίδες γίνονται 2, κάτω από τη γέφυρα που περνά πάνω από την Αττικό οδό. Υπάρχει ανοιχτή αριστερή καμπή και έρχεσαι συνήθως πολύ πλακωμένος από την ευθεία.
Αν ταξιδευετε στην Περιφερειακή Υμητού, με κατεύθυνση τον Καρέα

1)Μετά την έξοδο για Παπάγου στα 200 μέτρα μετά την δεξιά στροφή, στο τέλος της ευθείας.Αν ταξιδευετε στην Περιφερειακή Υμητού, από Κατεχάκη με κατεύθυνση Αγ. Παρασκευή, Ραφήνα

1)Μετά την έξοδο Χολαργού κάτω από το τούνελ ή αμέσως πριν από αυτό.

2)Στην κατηφορα (ευθεία) λιγο πριν την εξοδο για Αττικη οδο για Μαρκοπουλο.

3)Στην έξοδο προς Παλλήνη
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τελευταία την στήνουν λίγο πιο κάτω μετα την γέφυρα λίγο πριν γίνει το όριο 120....
ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ, Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ

* Στην παραλιακή για Σούνιο στην είσοδο του ξενοδοχείου Grand Resort, μετά τα φανάρια του Λαγονησίου (για υπερβολική ταχύτητα με ραντάρ χειρός)
* Στη Λ. Ποσειδώνος, πηγαίνοντας προς Βουλιαγμένη, πριν τη στροφή για το «Λαιμό». (κάτω από τον μεγάλο ευκάλιπτο, για υπερβολική ταχύτητα με ραντάρ χειρός, θέλει προσοχή γιατί έχει όριο ταχύτητας 50 χμ/ώρα. κυρίως απογευματινές ώρες)
* Στην Παραλιακή, στο ύψος του "BO" (αν και έχει αλλάξει όνομα, είναι γνωστό έτσι), προς Βουλιαγμένη, Καβούρι, επάνω στο διάζωμα (την αράζει το ραντάρ χειρός) και σε σταματάνε 300 μ παρακάτω, στο δημαρχείο της Βούλας. (Κυρίως πρωϊνές ώρες).
* Στην παραλιακή (ραντάρ χειρός) στο ρεύμα προς Γλυφάδα, 150 μέτρα από την ένωση της Συγγρού με αυτήν από το Ειρήνης και Φιλίας, λίγο πριν την στροφή που σε φέρνει στον Φλοίσβο.
*
Στην Παραλιακή, μπροστά από το αεροδρόμιο στο ρεύμα προς Αθήνα, σχεδόν κάθε μέρα όλες τις ώρες, κυρίως το καλοκαίρι.
*
Στην Παραλιακή στην Βούλα 100 μέτρα πριν από το ασκληπείο της βούλας στο ρεύμα προς Αθήνα, κυρίως το Καλοκαίρι.
*
Στην Παραλιακή στην βούλα στο ρεύμα προς Βάρκιζα πριν την είσοδο της πλαζ βούλας,κυρίως το Καλοκαίρι.
*
Στην Παραλιακή, στην ευθεία της βάρκιζας στο ρεύμα προς Αθήνα, την στήνουν στο φαναρι, κυρίως το Καλοκαίρι
*
Στην Παραλιακή, στο φανάρι του ριμπας και στα 2 ρεύματα. Κυρίως το Καλοκαίρι.
*
Στην Παραλιακή μετα την Αγία Μαρίνα μόλις περνάμε το γνωστό γλιστερό εσάκι, (όπου η είσοδος για τhν Express service) και πιάνουμε την ευθεία για γαλάζια ακτή στο ρεύμα προς Σούνιο, δεξια σε άνοιγμα του δρόμου που έχει εκει ,κυρίως πρωινές ώρες και το Καλοκαίρι. Όριο 50 χ.α.ω.
*
Από το μπαλκόνι της Τροχαίας Γλυφάδας φορητό ρανταρ όριο 70 και σε σταματούν στο επόμενο φανάρι. Κυριακές πρωί.
*
Εάν τους αντιληφθής μπορείς να κάνεις αμέσως ΔΕΞΙΑ στον δρόμο που σε βγάζει σην παραλιακή στον ΑΓ. Κων/νο.
*
Στην λεωφόρο Σουνίου αμέσως μετά την βίλα του Αγούδημου στο ρεύμα προς Σούνιο στα δεξιά έχει ένα πάρκιν στο λαγονήσι.
*
Στην λεωφόρο Σουνίου στην ευθεία του Αγίου Νικόλα πριν την Ανάβυσσο και στα 2 ρεύματα.
*
Στη παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα, 150 μέτρα από την ένωση της Συγγρού με αυτήν από το Ειρήνης και Φιλίας, πριν τη μεγάλη στροφή που σε φέρνει στον Φλοίσβο
*
Στο ΣΕΦ εκεί που μαζεύονται για επίδειξη, στο παράδρομο του πάρκιν.


Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

*
Στη Λ. Βουλιαγμένης, για Γλυφάδα, αμέσως μετά το μετρό Αγίου Δημητρίου. Στο πρώτο φανάρι (για κράνη αλλά και για αναστροφή - απαγορεύεται στο συγκεκριμένο σημείο + αν την κάνεις την έβαψες!)
*
Λ. Βουλιαγμένης, προς Γλυφάδα, στο δεύτερο φανάρι μετά το μετρό Ηλιούπολης, μετά το Lidl+ τα Universal (για κράνος, άδεια, δίπλωμα, ζώνη κλπ)
*
Στη Λ. Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα, μετά τη μεγάλη κατηφόρα που ξεκινάει από την είσοδο του παλιού αεροδρομίου, μετά τα ΑΒ έχει φανάρι. 20 μέτρα μετά το φανάρι, σχεδόν μπροστά στο Pet City (για κράνος, άδεια, ζώνες, φαρμακείο κλπ. Κυρίως πρωϊνές+ απογευματινές ώρες)


ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
*Στη Ν. Σμύρνη για Ν. Κόσμο, στην Ελ. Βενιζέλου, στο ύψος της πλατείας Ν. Σμύρνης. Στα Hondos Center. (Μέρα - για κράνη)
*Στη Βάρκιζα έξω από την καφετέρια Αλκυονίδες, μετά τα λιμανάκια (για υπερβολική ταχύτητα με ραντάρ χειρός, κυρίως πρωί)
*Στην Νίκαια στην οδό Τζαβέλλα, καθώς στρίβουμε από Πέτρου Ράλλη προς Τζαβέλλα περιμένουν κάπου στα πρώτα 100m από τη στροφή όπου υπάρχει ελεύθερος χώρος να σταματήσουν (συνήθως πηγαίνουμε για Κρατικό Νίκαιας από πίσω μεριά για να γλυτώνουμε κίνηση ή για Θηβών ή για παραλιακή, είτε από Ε.Ο. στον Κηφισό - λιγότερη κίνηση από Πέτρου Ράλλη - είτε από οδό Φαλήρου). Ελέγχουν με βανάκι καυσαέρια, ΚΤΕΟ κτλ. Αν είσαι σε ετοιμότητα μόλις τους δεις στρίβεις αμέσως δεξιά (20 μέτρα μετά την στροφή της Πέτρου Ράλλη) και φεύγεις από τον πίσω δρόμο.
*Μικρολίμανο, στην καντίνα, πρωινές ώρες σταματάνε για έλεγχο καυσαερίων. Συνήθως 10.00-13.00
*Πασαλιμάνι στη διασταύρωση της οδού που ακολουθεί την Ακτή Μουτσοπούλου και της οδού Μπουμπουλίνας. Στην πλατεία δηλαδή, τα πρωινά ελέγχουν για ζώνη, καυσαέρια


Α. Στην Pizza Hut μετά την γέφυρα της Καλιθέας που
ενώνει την Ν.Σμύρνη.Τα μηχανάκια για κράνος και άλλα!Απογεύματα!
Β. Ακριβώς στην άλλη οδό την Αγ.Φωτεινής στο Video
Club Blue σταματάνε για έλεγχο αυτοκίνητα και μηχανάκια για άδειες!Πρωί και μεσημέρι!
o Στην Καλλιθέα στη γωνία Θησέως και Σιβιτανίδου.
o Μικρολίμανο, στην καντίνα, πρωινές ώρες σταματάνε για έλεγχο καυσαερίων.
o Πασαλιμάνι στη διασταύρωση της οδού που ακολουθεί την Ακτή Μουτσοπούλου και της οδού Μπουμπουλίνας. Στην πλατεία δηλαδή, τα πρωινά ελέγχουν για ζώνη, καυσαέρια.
o Στην οδό Τζαβέλλα στην Νίκαια, καθώς στρίβουμε από Πέτρου Ράλλη προς Τζαβέλλα περιμένουν κάπου στα πρώτα 100m από τη στροφή όπου υπάρχει ελεύθερος χώρος να σταματήσουν.Αν είσαι σε ετοιμότητα μόλις τους δεις στρίβεις αμέσως δεξιά (20 μέτρα μετά την στροφή της Πέτρου Ράλλη) και φεύγεις από τον πίσω δρόμο.


ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

# Επί της Μεσογείων,στην Α. Παρασκευή, πηγαίνοντας για Γέρακα ή Μαραθώνος, ακριβώς έξω από το ραδιομέγαρο ΕΡΤ (ελέγχουν καυσαέρια και γράφουν όσους κάνουν την παράονομη αναστροφή και ενώ κατευθύνονται προς κέντρο, αναστρέφουν προς Γέρακα)

# Στον Χολαργό, Περικλέους+25ης Μαρτίου. Ακριβώς στο ΧΟΛΑΡΓΟΣ CENTER

# Στον Παπάγου, 25ης Μαρτίου και Αναστάσεως. Μπροστά στο Δημαρχείο Παπάγου

# Αφού περνάμε το Σταυρό Αγ. Παρασκευής κάτω από την καινούγια γέφυρα και πάμε προς Γέρακα , στο φανάρι ( αριστερά είναι η καντίνα 24ΩΡΟ).

# Στην ανηφόρα της Κατεχάκη μετά τη διαστααύρωση για γουδί στην ευθεία με όριο ταχυτητας 70 την στήνει συμβατικό Χsara λευκό με ραντάρ στημένο μπροστά από το αυτοκίνητο. Σε περιμένουν 500 μέτρα πιο πάνω.

# Επί της Μεσογείων μετάτ ην γέφυρα του Σταυρού, με κατεύθυνση προς τον Γέρακα.Λίγο πριν την καντίνα και τα φανάρια για την Παναγίτσα για να πάμε στην Λούτσα.Ραντάρ χειρός και περιπολικά, με όριο τα 60 χ.α.ω.


Μπλόκα Δυτικά Προάστια

* Στο Ίλιον - Αγ.Αναργύρους, στη Λ.Φυλής. Στο πάρκινγκ του πάρκου. περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Στο ρεύμα προς Χασια (για υπερβολική ταχύτητα με ραντάρ χειρός).
* Στη στρογγυλή πλατεία στο Ίλιον, στα MacDonalds (για ζώνες).
* Στη πλατεία Ευαγγελίστριας στο Ίλιον, στη Eurobank (για ζώνες).
* Στη Ν. Σμύρνη για Ν. Κόσμο, στην Ελ. Βενιζέλου, στο ύψος της πλατείας Ν. Σμύρνης.Στα Hondos Center. (Μέρα - για κράνη).
* Στην διασταύρωση Θηβών και Ιεράς Οδού και στα δύο ρεύματα.
* Στην Εθνική μετά τη Ρενό και 200μ πριν μπει κανείς στην Αττική Οδό.Για όσους έκαναν αναστροφή προερχόμενοι από Ματαμόρφωση, Ηρακλείου κτλ. για να μπουν στην Εθνική προς Λαμία. ΠΡΟΣΟΧΗ η αναστροφή αυτή είναι όνως επικίνδυνη, μήν την κάνετε.
* Στην Πέτρου Ράλλη έξω απο το ΚΑΝ-ΚΑΝ, είτε πιο κάτω στην γέφυρα του Κηφισού προς Πειραιά.Σταματάνε για τα πάντα.
* Μετά τα φανάρια του Ψυχιατρείου στο Δαφνί επί της εθνικής, μόλις αρχίσει η κατηφόρα, στο πρώτο πάρκιν, φωτογραφικό ραντάρ επί ασημί Οκτάβια, ή άλλο όχημα, τα βράδια πάντα.Πολύ συχνό.
* Στη Λ.Αθηνών-Καβάλας στο φανάρι για ΤΕΙ Aθηνών στη κάθοδο του δρόμου στη διαγραμμισμένη ζώνη όπου απαγορεύεται να πατήσεις. Σταματουν μηχανές ειδικότερα!
* Στην αρχή της Καβάλας (Αθηνων) και στη διασταύρωση με τη Σπύρου Πάτση. Για όλα ελέγχουν.
* Από την Λ. Χασιάς για να στρίψεις πρός Ιλιον (Ν. Λιόσια) χρησιμοποιείς και την οδό Εκτορος. Στήν διασταύρωσή της με την οδό Ελ Αλαμέιν ( 4ο στενό απο εισοδο) παρατηρείται συχνα μπλόκο με ραντάρ χειρός.Λ. Σχιστού

* Οπως ερχομαστε απο την ΕΟ και ανεβαινοντας την ανηφορα της Λ Σχιστου λιγο πριν τα φαναρια του νεκροταφειου εχει ενα ανοιγματακι για παρκινκ.
Εκει την στηνει το Xsara λευκο με το ρανταρ και στα φαναρια πιο κατω σε σταματανε. Καθοτι μεγαλος δρομος δυσκολα θα τηρησεις το οριο (80).
* Στο δρόμο Σχιστο Κορρυδαλού - Χαϊδάρι (κουνέλια) στο ύψος που ειναι η στροφή για το στρατόπεδο (τερμα λεοφωρείων) ειχε μπλόκο του υπουργείου για μετρήσεις καυσαερίων.
* Στη λεοφώρο Σχιστού διπλό μπλόκο στις δεξαμενές της Shell προς το Πέραμα.
Και στα δύο υπάρχουν ραντάρ.
* Στη λεοφώρο Σχιστού αφού περάσουμε τις δεξαμενές της Shell προς το Πέραμα , στα 300 μέτρα (μετά τα 2 φανάρια που είναι σε απόσταση αναπνοής το ένα από το άλλο), μπλόκο μέσα στα δέντρα και επάνω στην Λεωφόρο Ειρηνης


Μπλόκα Βόρεια προάστια
* Στη Λεωφ. Κηφισίας για κέντρο, στο Ν.Ψυχικό στο ύψος του ΑΒ Βασιλόπουλος (Υπάρχει κρυφή κάμερα στον παράδρομο)
* Στο Παλιό Ψυχικό, στην κάθοδο της Ανθέων προς την πλατεία Ευκαλύπτων μετά την πρεσβεία των Φιλιππινών (ραντάρ για ταχύτητα - συνήθως τα απογεύματα)
* Στο Ν. Ψυχικό, στη Σικελιανού πηγαίνοντας στην πλατεία Αγιας Σοφιας τη στήνουν συνήθως δυο ζητάδες με το που μπαίνεις στην πλατεία (για ζώνες - από το πρωί μέχρι το μεσημεράκι)
* Στην Λ. Κηφισίας, μετά το Ολυμπιακό Στάδιο πηγαίνοντας για Μαρούσι, στη διασταύρωση με την Παραδείσου ( για υπέρβαση ορίου ταχύτητας με ραντάρ χειρός)
* Στο Χαλάνδρι, στη πλατεία Φλοιας. Παπανικολή και Αγίας Παρασκευής.
* Στην Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, λίγο πριν βγεις στην Κηφισίας ένας ζητάς σχεδόν πάντα επάνω στο πεζοδρομιο αριστερα (για ζώνες - κυρίως μεσημεριανές ώρες)
* Κατεβαίνοντας την Τατοίου απο Μεταμόρφωση προς Ν.Φιλαδέλφεια, οχι στην διασταύρωση με Αναγεννήσεως προέκταση η Ιφιγενείας, αλλά στην αμέσως επόμενη σε 100μ αριστερα προς Ν.Ιωνία (Ελ.Βενιζέλου), μόλις στρίψεις αριστερά στα 100μ στα δεξιά του δρόμου μετά το λουλουδάδικο, μπλόκο, για αυτούς που στρίβουν με κόκκινο.
* Μετά τα φανάρια για πολιτεία προς κηφισιά (δεξιά στο δρόμο ) πριν
στρίψεις για κεφαλάρι.
* Βριλίσσια-Μελίσσια. Λεωφ. Κλεισθένους προς Γέρακα (δεξιά του δρόμου) μετά τα φανάρια με την Πεντέλης (εγκαταστάσεις ΔΕΗ). Γράφουν για κάρτα καυσαερίων
* Μαρούσι
Λεωφ. Κηφισίας στην άνοδο ύψος κτήματος Συγγρού (απέναντι απο τα σχολεία).
Γράφουν για κάρτα Καυσαερίων.


Μπλόκα Κέντρο Αθήνας
*
Στην Αλεξάνδρας, απέναντι σχεδόν από τη Γ.Α.Δ.Α, στο γήπεδο της Λεωφόρου, γενικοί έλεγχοι, λεωφορειολωρίδες.Πρωινές ώρες.
*
Στην κάθοδο της Λ.Κηφισίας προς Αθήνα αμέσως μετά την συμβολή της με την Λ.Αλεξάνδρας.Για κράνος σε δίκυκλα.
* Στην Αλεξάνδρας στο ύψος του πάρκου, μπροστά από το άγαλμα της Αθηνάς, μπλόκο για την λεωφοριολωρίδα.Προσοχή σημείο παγίδα.Όσοι μπαίνουν από την οδό Μπούσγου, ίσως παραμείνουν για λίγο στον λεωφοριόδρομο μέχρι να περάσουν στην μεσαία λωρίδα και έτσι γίνονται εύκολη β€œλεία”.
* Στο φανάρι Βασιλίσσης Όλγας και Βασιλίσσης Αμαλίας μεταξύ Ζαππείου και στηλών Ολυμπίου Διός τις πρωινές ώρες μπλόκο για τον δακτύλιο.
* Ζωγράφου,Λεωφ. Κατεχάκη.Στην κάθοδο προς Αθήνα μετά την έξοδο από περιφερειακό στο υψος ΕΜΠ. Ραντάρ κάθε Σαββατοκύριακο πρωί.
* Απέναντι από το Hilton στο φανάρι για έλεγχο δακτυλίου.
* Λεωφ. Συγγρού
Στην Άνοδο προς το κέντρο ύψος Φιξ το απόγευμα (στο άνοιγμα για το πάρκινγκ). Ισχύει
καθημερινά. Υπάρχει και άλλο πρωινές ώρες (αλλαγή βάρδυας-αλλαγή και σημείου, γιατί το απόγευμα υπάρχει μερικές φορές ομάδα ΥΜΕΤ για ελέγχους πεζών), στην άνοδο προς Αθήνα αμέσως μετά το συνεργείο της Smart δεξιά του δρόμου.Γράφουν για τα πάντα, προτίμηση για λεωφορειόδρομο.
*

Λεωφ. Β. Κων/νου.(Απο πολύ πρωί).
1)Στην άνοδο προς λεωφ. Αλεξάνδρας στο ύψος Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.
Γράφουν για τα παντα.
2)Στην άνοδο ύψος Καλλιμάρμαρο. Γράφουν για τα παντα.
3)Στη Κάθοδο απέναντι απο Καλλιμάρμαρο. Γράφουν για τα παντα.
4)Στην άνοδο ύψος Εθνική Πινακοθήκη. (Προσοχή μπορεί να είναι και από την
αριστερή λωρίδα, στο άνοιγμα). Γράφουν για τα πάντα, προτιμούν μηχανές.
Καθημερινά ισχύει μπλόκο στα σημεία 1 ή 2 ή 3 ή 4.
*

Κάθοδος Λεωφ. Αλεξάνδρας ακριβώς στην αρχή.
Γράφουν Μοτό, τακτικά τα σαβατοκύριακα αλλά μερικές φορές και καθημερινές.
*

Μπλόκο για όλα στην λ. Τατοϊου στα σύνορα Μεταμόρφωσης-Ν. Φιλαδέλφειας, μετά το βενζινάδικο προς Ν.Φιλαδέλφεια, μόλις περνάς την γέφυρα που από κάτω είναι η Ατ. οδός. Χ+1 γυναίκα, πιθανώς για σωματικό έλεγχο γυναικών.
*

Στην πλατεία Καραισκάκη , στο ρεύμα προς σταθμό Λαρίσης .
Συνήθως μόλις περάσεις το κτίριο της τροχαία στα καπάκια ή κάτω στον σταθμό σταθμό Λαρίσης απέναντι από τα everest .
*

Αχαρνών & Αγίου Μελετίου στο πεύμα εξόδου από το κέντρο τις βραδυνές ώρες .


Μπλόκα Λοιπή Αττική
Λ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

* Στην Λεωφ. Μαραθώνος, στην κατεύθυνση από Σχοινιά προς Ν.Μάκρη.
500 περίπου μέτρα πριν μπεις στην Ν.Μάκρη, εκεί που είναι μία AVIN δεξιά.Το όριο είναι 60!Το βράδυ.
* Στην Λεωφ. Μαραθώνος, μόλις περάσεις το Πικέρμι με κατεύθυνση προς την Ραφήνα, 200 μέτρα πριν το νοσοκομείο ζώων.,πριν αρχίσουν οι στροφές, δεξιά που εχει χώρο σε κάποιο πάρκινγκ.
* Από Μαρκόπουλο προς Κερατέα. Μετά την πρώτη είσοδο των Καλυβίων (δηλαδή, μεταξύ 1ης και 2ης) στην ανηφόρα, περίπου απέναντι από τον Ιππικό Όμιλο.
* Από Κερατέα προς Μαρκόπουλο. Στην κατηφόρα, προς την 1η είσοδο Καλυβίων (δηλαδή, μεταξύ 2ης και 1ης).


Λ. ΛΑΥΡΙΟΥ

* Από Κερατέα προς Λαύριο. Απέναντι από το εργοστάσιο λυμμάτων.
* Στη Λ. Λαυρίου, περίπου 20 χλμ μετά το Λαύριο στην κατεύθυνση από Λαύριο προς Αθήνα. Στη διαδρομή υπάρχουν δύο γέφυρες πάνω από το δρόμο,το μπλόκο για ταχύτητα με ρανταρ χειρός βρίσκεται στη δεύτερη.
* Λ.Λαυρίου μεταξύ Γλυκά Νερά- Παιανία, κατεύθυνση προς Παιανία , απέναντι απο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC. Μπλόκο με ραντάρ χειρός.
* Στη Λ. Λαυρίου με κατεύθυνση προς Λαύριο 1,9 χλμ από το 1ο φανάρι για Καλύβια, εκεί που έχει εταιρεία με προκατ σπίτια.
* Στη γέφυρα Κερατέας (Πέτας-Κουβαράς) με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Λ. ΣΠΑΤΩΝ
* Στην Λ.Σπάτων με κατεύθυνση προς Λούτσα, στο φανάρι της πίσω πύλης του αεροδρομίου E.Βενιζέλος

BLOKA.COM
OrEsTiS
OrEsTiS

Αριθμός μηνυμάτων : 705
Ημερομηνία εγγραφής : 18/01/2008
Ηλικία : 36
Τόπος : Athens

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης